De stichting respecteert de privacy van de deelnemers die gebruik maken van de verzorging.
Als u zich hier aanmeldt vragen wij u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden opgeslagen in onze administratie en worden gebruikt om onze dienstverlening aan u te kunnen leveren en u te kunnen informeren over onze bijeenkomsten en activiteiten.

Daarnaast kunnen wij uw e-mailadres gebruiken om u te informeren over onze overige activiteiten, zoals de wandeltochten die wij regelmatig organiseren.
Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig.
Op het onderstaande formulier kunt u afzonderlijk aangeven of u wel of niet van deze service gebruik wilt maken. U kunt het ontvangen van de informatie altijd stopzetten op de in de mailings aangegeven methode (opt-out)

Aanmeldingsformulier verzorging Vierdaagse 2020

Alleen een volledig en correct ingevuld formulier wordt in behandeling genomen. Voor verdere behandeling van de aanmelding wordt gewacht tot de betaling binnen is.

Maak een bedrag van € 18,00 over op bankrekening NL63 INGB 0004 7243 38 t.n.v. Stichting Wandelsport Dordrecht en Omstreken.

Maak een bedrag van € 23,00 over op bankrekening NL63 INGB 0004 7243 38 t.n.v. Stichting Wandelsport Dordrecht en Omstreken.

De betaling dient uiterlijk 1 juli 2020 in ons bezit zijn. Na deze datum kunnen wij geen aanmeldingen meer aannemen. Zodra de betaling bij ons binnen is wordt uw aanmelding in behandeling genomen.