bevrijdingstocht

Kenmerken

Deze wandeltocht gaat grotendeels door verhard gebied
Deze wandeltocht is geschikt voor nordic walkers

Afstanden en tijden

BEVRIJDINGSTOCHT  DORDRECHT 5 mei DIGITAAL

Beste wandelaar,

De voortdurende beperkingen vanwege corona hebben ons doen besluiten om ook de bevrijdingstocht in digitale vorm aan te bieden. Met onze winterserie tochten hebben we laten zien dat het digitaal organiseren van wandeltochten prima en corona-proof kan, en dat de wandelaars die wij op deze tochten hebben mogen begroeten uitermate tevreden zijn met de wijze waarop wij dit aanbieden.

Wandelen draagt bij aan de gezondheid en welzijn en wij zijn in ieder geval blij dat we op de “digitale manier” het wandelen mogelijk kunnen maken.

 

Uiteraard hanteren we ook voor deze tocht een limiet van 300 deelnemers, vol=vol!

Je schrijft jezelf dus in voor 5 mei en komt ook op deze datum wandelen om gebruik te kunnen maken van de geregelde voorzieningen. Uiteraard kun je de route ook op elke willekeurige andere dag lopen alleen zijn er dan onderweg geen koffie to go posten, en zal ook de route niet bepijld zijn. Maar geen zorg, de routebeschrijving zal duidelijk zijn, dus zonder pijlen ook prima te lopen.

Voor de bevrijdingstocht hebben we geen aanmeldpunt of specifieke startlocatie. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met een link waar je de routes kunt downloaden, evenals een GPX bestand en een plattegrond van de route. De route zal ook met pijlen worden ondersteund!
Wij bieden een mooie route, met keuze afstanden van 5, 10, 15, 25 of 35 km door mooie delen van de Dordtse buitenwijken, en de langere afstanden (25 en 35 km) ook van het buitengebied van Dordrecht.

Tijdens deze tocht kun je op 5 mei op de route aanlopen bij onze eigen koffie-to-go post, (alleen de 10,15 25 en 35 km komen langs deze post) daar krijg je koffie tegen inlevering van je startbewijs. Hier kan je ook je wandelboekje laten stempelen en een plaatje krijgen, daarnaast kun je de eventueel bestelde medaille afhalen.

Daarnaast hebben we voor de 25 en 35 km route nog een post kunnen regelen bij het tuinhuis van Sterrenburg waar u terecht kunt voor warme en koude dranken en snacks, voor de 35 km is daarnaast nog een koffie to go post bij paardenmelkerij de Griendheuvel.

De lopers van de 5 km krijgen het plaatje/stempel digitaal, eventuele medailles worden voor deze lopers per post verstuurd. Voor deze lopers is er onderweg nog wel een mogelijkheid om bij een restaurant op de route koffie-to-go te kopen.

Kort samengevat:

-voor je inschrijving ontvang je een link om de routebeschrijving, plattegrond en een GPX bestand te kunnen
downloaden.
-bij onze eigen koffie to go stop krijg je tegen inlevering van je inschrijfbewijs gratis koffie .
(uiteraard koffie-to-go en dit is alleen voor de 10,15,25 en 35 km),
-wandelboekjes worden gestempeld en je ontvangt een plaatje.
-eventueel bestelde medaille wordt hier uitgeleverd.
-voor de 25 en 35 km nog een extra post bij het tuinhuis van Sterrenburg met een uitgebreide keus aan drinks &
foods.
-voor de 35 km nog een koffie-to-go post bij de Griendheuvel
-voor de 5 km lopers, worden plaatjes/stempel digitaal verstuurd, eventuele medailles per post, voor deze wandelaars bestaat onderweg de mogelijkheid voor koffie-to-go bij een restaurant op de route
-de route is op woensdag 5 mei bepijld.

 

Onze eigen koffie to go post is voor de 10 km op ca 4 km, voor de 15 km op ca 9 km voor de 25 km op ca19 km en voor de 35 km route op ca 29 km.

Het tuinhuis sterrenburg voor de 25 km route op 12,5 km en voor de 35 km route op ca 22,5 km.

De Griendheuvel is voor de 35 km route op ca 14,5 km

Voor de 5 km is op ca 3 km een mogelijkheid voor koffie to go

Wij hopen uiteraard van harte dat je gezond komt wandelen!

Samen maken we wandelen mogelijk, maar houdt je aan de regels

 

Voorzieningen

De route is bepijld
Er is EHBO aanwezig
Er is een routebeschrijving beschikbaar

Contact organisatie

0184-683532
0347-320987
cobidenboer@hetnet.nl

Bereikbaarheid

Het startbureau is bereikbaar per bus

Locatie