kersttocht

Kenmerken

Deze wandeltocht gaat grotendeels door verhard gebied
Deze wandeltocht is geschikt voor nordic walkers

Afstanden, tijden en regels

Een wandeltocht rond Alblasserdam en de molens van de Kinderdijk. afstanden 5-10-15 en 25 km

Vanwege de huidige Coronamaatregelen zijn evenementen in de gemeente Alblasserdam niet toegestaan en is het niet mogelijk deze wandeltocht op de gebruikelijke wijze te organiseren. Om toch te kunnen wandelen wordt deze wandeltocht “digitaal’ georganiseerd.

 

Voor deze tocht hebben we dan geen aanmeldpunt of specifieke startlocatie, je krijgt de routebeschrijving digitaal toegestuurd, alsmede een GPX bestand van de route. De route zelf is niet bepijld maar de routebeschrijving is duidelijk en compleet.

Om spreiding van het aantal deelnemers zoveel als mogelijk te kunnen borgen is de tocht te lopen op een zelf te kiezen datum en tijdstip in de periode van 12 t/m 19 december.  In deze periode kunt u op de route (let op, alleen tijdens openingstijden van de winkel en met het dragen van een verplicht mondkapje) bij Antilope outdoor aanlopen en krijg je daar koffie met een koek tegen inlevering van je startbewijs. Hier kan je ook je wandelboekje laten stempelen en een plaatje krijgen en indien nodig gebruik maken van het toilet.
Dit geldt voor alle afstanden, voor de afstanden 15 en 25 km is er nog de mogelijkheid om koffie to go te kopen bij een van de horeca/winkelbedrijven op de route (denk ook hier aan de mondkapjesplicht)

 

Kort samengevat:
-voor je inschrijving ontvang je een routebeschrijving en een GPX bestand.
-bij de stop bij Antilope krijg je gratis koffie en een kerstkoek. ( tegen inlevering van uw inschrijfbewijs)
-toiletvoorziening bij Antilope.
-wandelboekjes worden gestempeld en je ontvangt een plaatje.

 

 

Inschrijven via wandel.nl!

 

 

 

 

 

 

Voorzieningen

Er zijn stopplaatsen
Er is een routebeschrijving beschikbaar

Contact organisatie

0184-683532
0347-320987
cobidenboer@hetnet.nl

Bereikbaarheid

Het startbureau is bereikbaar per bus

Locatie