Verzorging 4Daagse Nijmegen

Tijdens de komende 104de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen te Nijmegen zorgt de Stichting Wandelsport Dordrecht en Omstreken (SWD) elke dag voor een aantal rustplaatsen.

Op deze rustplaatsen kunt u tegen wandelsportvriendelijke prijzen koffie, thee, melk, soep en frisdranken kopen en bovendien is op elke rustplaats onze E.H.B.O. aanwezig om eventuele voetproblemen te verhelpen.

Hoe werkt het

Iedereen kan gebruik maken van onze rustplaatsen. Wij vragen wel een kleine bijdrage om de kosten van de verzorging te dekken. Bent u lid van de Koninklijke Wandel Bond Nederland, dan betaalt u € 20,– per persoon. Bent u geen lid van de K.W.B.N. dan betaalt u € 25,– per persoon.

Als u zich heeft aangemeld om gebruik te maken van de rustplaatsen, dan ontvangt u een deelnamebewijs.
Met dit deelnamebewijs kunt u op de eerste dag, bij de eerste rustplaats (ná Oosterhout, Oosterhoutsestraat 5, Slijk Ewijk), een enveloppe ophalen. In deze enveloppe zit een polsbandje en een zakje met consumptiemunten.
Het polsbandje is het teken, dat u gebruik maakt van onze verzorging en van onze E.H.B.O.
Met de consumptiemunten betaalt u tijdens de Vierdaagse uw consumpties.

Extra voorzieningen

Ook dit jaar hebben wij op elke verzorgingspost een toilet-unit geplaatst uitsluitend te gebruiken door degenen die zich hebben aangemeld voor de verzorging en E.H.B.O. van de SWD.

Op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond is de E.H.B.O. op verschillende locaties aanwezig om de voetproblemen te behandelen.

Van dit alles is een brochure gemaakt, die u ongeveer twee weken vóór aanvang van de Vierdaagse wordt toegestuurd. Hierin staan alle rustplaatsen zijn aangegeven en de locaties waar ’s avonds de E.H.B.O. behandelingen plaatsvinden.

Voor aanmelding van bovenstaande service, kunt dit formulier invullen.

De uiterste inzenddatum is 30 juni 2022.

Met vriendelijke groet,

Stichting Wandelsport Dordrecht en omstreken.

Send message via your Messenger App