Midweek Poldertocht 2022

Auto
Omschrijving van de tocht
Beste wandelaar (ster),
De Stichting Wandelsport Dordrecht, wsv Nooit Gedacht en wsv Kinderdijk organiseren gezamenlijk, op donderdag 21 April 2022 de Midweek Polderwandeltocht.
Het vertrekpunt is gelegen in het rustig gelegen Alblasserwaards dorp NOORDELOOS.

Heerlijk wandelen in een groen en bloemrijk polderlandschap. Koeien en lammetjes in de wei en kikkers in de sloot, het voorjaar is begonnen.
Met afstanden van 5 t/m 25 km is dit een uitstekende mogelijkheid om de training voor grotere evenementen weer op te pakken. Kom genieten van onze Poldertocht in de mooie Alblasserwaard.

De routes gaan zowel over graspaden als polderwegen door het mooiste veenweidelandschap van Nederland.
Wij bieden de tocht aan als een “normale” wandeltocht met zowel online inschrijven (wat onze voorkeur heeft) maar ook bij het startpunt inschrijven is mogelijk.
De routes zijn uitgebreid beschreven en de route beschrijving kunt u ophalen op het startbureau. Daar stempelen we ook de wandelboekjes.

Extra informatie

Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met een link, waar en wanneer u de routes kunt downloaden, evenals een GPX bestand en een plattegrond van de route.
Daardoor is het ook mogelijk om de route op een andere dag te wandelen. Houdt er dan wel rekening mee dat op 21 april de landeigenaren van enkele paden, waar de tocht over heen gaat, weten dat er wandelaars komen. Als u op een andere dag loopt weten ze dat niet, maar het is wel mogelijk.
De route is gepijld met SWD, maar vanaf 12:00 uur beginnen wij met het weghalen van de route markeringen, te beginnen met de langste afstanden en de laatste markering wordt dan zo rond 16:30 verwijderd.

De besturen wsv Kinderdijk, wsv Nooit Gedacht en Stichting Wandelsport Dordrecht e.o.

© Copyright 2022 Stichting Wandelsport Dordrecht - mogelijk gemaakt door In Dordrecht Websites